Over ons

Dat een tevreden klant het allerbeste visitekaartje is, merken wij dagelijks bij Van Driels Timmerwerken. We maken nauwelijks reclame, maar worden toch altijd benaderd voor leuke, inspirerende klussen. Het meest doen we bij particulieren thuis, zoals het verbouwen van badkamers en keukens en het plaatsen van plafonds, dakramen en dakkapellen. Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden of het realiseren van kleine aanbouwen, serres, tuinhuisjes, schuren of blokhutten weet men ons te vinden.

De afgelopen jaren is het verbouwen van winkels en winkelcentra een extra specialiteit van Van Driels Timmerwerken geworden. Ondernemers die hun zaak van buiten in een nieuw jasje willen steken of juist de indeling van binnen grondig willen veranderen, kunnen bij ons terecht!

Bent u particulier of winkelier en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u gerust en geheel vrijblijvend even contact met ons op!

 

 • Meer informatie of offerte aanvragen?

 • * velden zijn verplicht.

 • aanbouw en dakopbouw

  aanbouw en dakopbouw

  van driels timmerwerken heeft div verbouwingen grote aanbouw en dakopbouw , interne verbouwingen , dit proberen wij met grote zorg vuldig...

  Lees meer
 • Nieuwe bus voor iedere klus!

  Nieuwe bus voor iedere klus!

  Trots zijn we op onze nieuwe werkbus, een Renault Trafic. De bus heeft flink veel ruimte, zodat we bij iedere klus met de juiste uitrusti...

  Lees meer
Meer nieuws